11-11-2023: 155 DAGEN

Preens Youri I & Preenses Lidwine

Zaterdag 14 januari werden Youri Martinussen en Lidwine Waber uitgeroepen tot prinsenpaar van CV de Kleindererre. Hiermee werd Youri de 70ste Prins van CV de Kleindererre uit Sint Geertruid.

Prins Youri I is 29 jaar en is geboren en getogen in Sint Geertruid en actief binnen het verengingsleven in Sint Geertruid. Hij is actief en spelend lid bij de plaatselijke voetbalclub, RKVV Geertruidse Boys. Hij speelt al verschillende jaren als verdediger op het eerste elftal van de club. Daarnaast is hij ook nog actief lid bij het Jonkheid van Sint Geertruid.

Prins Youri I werkt bij Frijns Industrial Group in Valkenburg. Zijn specialisme en passie is het werken met staal, hetgeen hij ook met veel plezier doet.

Tijdens zijn regeerperiode wordt Youri bijgestaan door zijn verloofde Lidwine Waber. Preenses Lidwine is 26 jaar. Youri en Lidwine zijn samen sinds 25 mei 2014. Zij stappen volgend jaar in het huwelijksbootje. Lidwine is geboren en opgegroeid in Banholt. Haar vader is precies 11 jaar geleden Prins geweest van CV de Boemelère uit Tebannet. Lidwine is werkzaam als verpleegkundige binnen de Appelgaard in Margraten.

De installatie en proclamatie van Prins Youri I vindt plaats op vrijdag 3 februari tijdens ’t Kleindererre Gala ‘Night of the Prins’ in de Fanfarezaal te St. Geertruid. Een Gala-avond ter ere van Preens Youri met alleen maar glitter and glamour: prachtig galadecor, een rode loper, live muziek door The Spikes, dans/show en muziek van Mix en Volle Blaos, aad-Preensegarde, welkomstdrankje, culinaire hapjes een bar local, verlichte dansvloer, een VIP-terras, nieuwe Sjlager en nog veel meer. Het belooft een unieke avond te worden. Voor meer informatie en entreekaarten check onze website: www.cvdekleindererre.nl.

Zaterdag 4 februari vindt, eveneens in de Fanfarezaal, de Galareceptie ter ere van Prins Youri I plaats. De Galareceptie start om 19.11u. Aansluitend vindt het altijd spetterende Galabal plaats met medewerking van ons enthousiaste huisorkest Toutes Directions en DJ Nando. Iedereen is welkom, mis het niet!